donderdag 26 januari 2017

Zwerfspul

 Bed staat waar het bedoeld was. Slaapt trouwens prima. Maar voor het naar binnen manoevreren van de ombouw en mn het hoofdeind is een hoop verplaatst en moet nu teruggezet worden. Niet omdat de plek waar het stond de plek was waar het hoorde, maar omdat de plek waar het nou staat ook niet de plek is, waar het hoort, en het spul er bovendien stoort cq in de weg staat. Kortom dingen terugzetten, die nog geen plaats hebben, op de plek waar ze stonden maar niet horen te staan.

 Gelukkig vnl. dozen anders was de berg helemaal niet te overzien geweest. Tijd dat een einde komt aan het tijdperk van plekloos rondzwervende spullen. Tijd voor het aanpakken van mijn kamer. Tijd om te doen waar maandag al gedacht was me te kunnen beginnen. Maandag dus, deze week niet meer. Wel verder met voorbereidend schoonmaken en het opzetten van de helaas nog steeds mobiele werkplek, maar geen passen, meten, zagen en plakken van de samenstellende delen.

 Een eerste indruk van het boekenrek voor vertrek naar Catalaanse terrassen zou wel aardig zijn. Kan onder het genot van tapas en een mooie Rioja eventuele opgedoken eerste problemen overdacht worden. Starten, afstand, aanpakken, afstand, afmaken, afstand, genieten, op naar de volgende klus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten