woensdag 25 januari 2017

Verwachtingsvol

 "Voor twaalf uur" is gezegd. Nog 55 minuten te gaan. En dan, wat belangrijker is, hopen, dat uit de dozen komt wat besteld is. Het is ruim een jaar geleden, dat we de bedombouw besteld hebben. Zoals met bijna alles, na mndn dubben, voor ons uit schuiven, kijken, weer kijken, internet, winkels en geaarzeld tot op het moment waarop de handtekening de koop bevestigde. Je kunt dus gerust zeggen, dat we niet over één nacht ijs zijn gegaan.

 Dat in juli iets uit de dozen kwam, wat zelfs in de verste verte niet leek op wat we besteld hadden, kan er bij mij eigenlijk nog steeds niet in. Foto opnemen in de bestelprocedure en deze domme schrijffout kan niet meer voorkomen, tenzij iemand de bestelling invoert, die niet bij de verkoop betrokken is geweest. Het vervelende was de hernieuwde wachttijd.

 In principe zou het spul rond half november geleverd worden. Maar net als met het verkeerde bed zijn ze ook nu weer ruim over tijd. Maar, wacht ......

 Hèt bed staat en het is net alsof het alleen maar ff weg geweest is voor reparatie. Het kost wat (tijd), maar dan heb je na al het wikken en wegen ook wat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten