maandag 16 januari 2017

Trekmiddag

 De ochtend knabbelt aan de middag en de dag schuift de avond in. Ik was toch redelijk op tijd mijn nest uit vanochtend. Maar wat maakt het uit. De vrijheid krijgt vorm en trekt zich weinig aan van ingesleten standaarden. Acht uur is een mooi moment om de avond te beginnen. Stukken beter dan ergens iets ver voor zessen. Mij zul je kortom niet horen klagen.

 De hele middag druk geweest met bedrading trekken. Er was meer niet gedaan dan ik me bedacht had en dat terwijl ik toch iedere dag in de kamer zit waar ik vandaag bezig ben geweest. Het heeft twee trekveren gekost, een paar diepe zuchten maar geen enkele vloek. Ondertussen mijn bewegingsquotum voor de komende 2 weken gescoord. Zal wel weer niet zo werken, maar toch.

 Morgen de draden verbinden. Netjes kleurtje bij kleurtje. Alleen bij zwart moet ik nadenken. En dan de muurdozen vullen met schakelaars, stopcontacten en lampaansluitingen. Als de lampen branden is mijn deel in deze kamer verlopig afgehandeld. Gordijnen moeten nog, maar dat is niet mijn pakkie an. Sterker nog, van mij mogen ze wegblijven, maar dat staat schijnbaar ongezellig. Het is mij nog niet opgevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten