dinsdag 17 januari 2017

Lichtgevend

 En er was licht .... Net optijd voordat het te donker was om te zien, wat ik deed. Alles werkt. De hotelschakeling, de stopcontacten en de lampen. Geen fouten gemaakt met zwart op zwart in drie varianten. Doet altijd weer deugd, als blijkt dat werkt, waar je in principe toe in staat bent. Koppie erbij houden en zonder haast doen wat gedaan moet worden. Muziekje erbij. Tegen het einde van de middag glaasje witte wijn. Zo'n baas kom je niet vaak tegen.

 Nu ben ik er nog niet. De draden steken nog uit de muur. De boel moet gekortwiekt en opgeborgen. De betreffende onderdelen erin geclickt en dan de afdekplaatjes om het geheel af te ronden. Van de negentien contactendozen verwacht ik slecht bij eentje een ruimteprobleem voor wat er aan draden en verbindingselementen in weggestopt moet worden. De rest is knippen, duwen, clicken en klaar. En dan opruimen ..... Mijn grote hobby.

 Opruimen en een kamer verder schuiven. Het boekenrek!! Ik kan niet wachten. Voor Barcelona wil ik het hebben staan of op z'n minst een idee krijgen van het eindresultaat. Krap twee weken. Laat ik de druk op de ketel houden in de goeie betekenis van het woord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten