zaterdag 21 januari 2017

Nawee

 Met een rib in de gordijnen kon er ook nog wel een lunch in MAX af. Rustig als meestal. We zijn er nooit 's avonds geweest. Ik hoop, dat ze dan een betere bezetting hebben. Prettig vlotte bediening zonder opdringerigheid en gelukkig nog steeds dezelfde kwaliteit in wat de keuken verlaat. Simpele gerechten ditmaal, maar daar proef je de kwaliteit misschien nog wel beter aan af dan aan allerlei ingewikkelde en veelvoudige smaakcombinaties.

 Bruschetta's en carpaccio als voorgerecht en vervolgens pasta als hoofdgerecht. Eenmaal spaghetti met peper, knoflook en olie en aan de overkant tagliatelle met kaas, room en bospaddestoelen. Dat laatste ingrediënt waag ik te betwijfelen. Ken geen paddestoelen die in de winter groeien. Daar maar niet moeilijk over doen.

 De gordijnen dreunden nog ff na als gespreksonderwerp. Mariana zag een prachtige slaapkamer als ze haar ogen sloot en ik meer iets van een deftige 'Puff' in de verkeerde kleurstelling. Misplaatste overdaad. Dat in de beperking de kracht ligt, is Mariana niet gegeven. Als, dan overdaad in kwadraat. Soms laat ik het begaan. Het geeft de inrichting van ons huis iets zoekendes. Ook in de slaapkamer moeten de details het evenwicht weer redden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten