donderdag 12 januari 2017

Engelbewaarder

Weer geen water vanochtend en dat ondanks het electrische kacheltje, dat we in het gastenhuisje hebben gezet. Ergerlijk, want zo koud is het niet. Geïrriteerd naar buiten, valt je oog op een deels zwartgeblakerde muur .... Ai, ai, au. Van ergernis switch je naar opluchting. Hier had iets goed fout kunnen gaan en heeft dat gelukkig niet gedaan. Het geluk is met de dommen, zal ik maar zeggen.

 Kortsluiting? Overbelasting kan niet het geval zijn. Gisteren al wat gedoe met de verlengkabel op een rol. Een van de stopcontacten werkte soms wel en soms niet. Misschien iets alerter op moeten zijn geweest ipv van de stekker in een van de drie andere mogelijkheden te steken??

 Achteraf gelul. Geluk gehad, daar mag ik dankbaar voor zijn. Meer gesmeuld dan gebrand, gezien ook de enorme zwarte zooi in het portiek naar de kelder. Opruimen, soppen en de schade in kaart brengen. De kerstverlichting zat er ook op aan gesloten, zou zonde zijn als de regelaren daarvan kapot zijn. Dat wordt hoe dan ook werken aan de electriciteit vandaag, maar dan niet op de manier, die ik gewild had.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten