vrijdag 13 januari 2017

Gekneed

 De behandeling van mijn rug weer opgepakt na een paar weken pauze. Feestdagenpauze, niet omdat ik het idee had, dat de rug daar al aan toe was. In Wenen last van het bed gehad. Terug hier na O&N het gevoel alsof ik een verkeerd beweging had gemaakt. Kortom mijn rug had het rondom de jaarwisseling niet naar z'n zin. Ondertussen mijn oefeningen van stal gehaald en zelfs uitgebreid. Dat rekken en strekken doet deugd. Al is het beschamend om het beperkte bereik van je buigbaarheid te moeten accepteren. Accepteren voor het moment en hopen dat de beweging langzaam opgerekt kan worden. Oude niveau's worden vast nooit meer gehaald, maar wat minder stijf zou prettig zijn.

 De dame had vandaag binnen de kortste keren de oude pijnpunten te pakken. Dat deed deugd. Haar behandeling doet goed, maar heeft helaas niet het effect van de fysiotherapeut in Frankrijk. Maar laat ik afwachten. Misschien kost het meer moeite om terug 'op niveau' te komen na ruim 1,5 jaar mijn rug niet aan manipulerende handen bloot gesteld te hebben.

 Er werd weer vanalles extra's op me gesmeerd en ook nu was de behandeling beduidend langer dan het uur dat er voor staat. Het extraatje wat ik haar geef, wil ze schijnbaar net zonder tegenprestatie in haar zak steken. Volgende week verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten