zaterdag 14 januari 2017

Bijbenen

 Tja, vanmorgen niet verder gekomen dan titels voor potentiële stukjes en ze stomgenoeg direct online gezet. Een titel of een hele blog is voor een feed ws hetzelfde. Het is nieuw, dus het wordt geregistreerd. Dat was niet de bedoeling. Volgende keer beter opletten en ze laten voor wat het zijn: concepten.

 Inmiddels achter de laptop geraakt. De ochtend met al z'n beslommeringen gehad. Het werk voor het weekeinde ligt nog onaangeraakt te wachten, buiten schijnt de zon alsof het voorjaar d'r aan komt en ik ben lichtelijk geraakt. Sterke drank op een maag, waar vanwege de late start weinig meer in zit dan wat koffie, tikt aan. Geen onprettig gevoel, maar dan liever ergens in de late voorjaarszon op een terras met een dag voor de boeg, waarvan de invulling nog blanco is. Niet dat wat ik in mijn hoofd had, niet rustig een dag of zelfs meer opgeschoven zou kunnen worden. Ik tref er niemand mee.

 Het is meer het gebrek aan de gewenste entourage. Terrassen ontbreken. In de zon is het fris om niet te zeggen gewoon koud. Alles en iedereen loopt meervoudig ingepakt rond. Nergens een stukje bloot te zien afgezien van door de kou vertrokken gezichten. En gemeentewerkers de sneeuw te zien opruimen met bulldozer en tractorkarren is nou niet het beeld, waar ik terrashangend warm van zou worden.

 Nog een paar weken glúhwein, port en warme citroen en dan wordt het als de sodemieter spitten en schonen in de tuin. Ik geef me nog een jaar of twee en dan ben ik opgeslokt door het lokale jaarritme.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten