dinsdag 10 januari 2017

Vervliegen

 Een dag is niks, dat wisten we al. Een winterdag in nog net iets minder. Bijna weer hondentijd. Redelijk op tijd het nest uitgerold, honden uitgelaten, koffie, geklooi met een accu, taxi spelen, bloggen, koken, taxi, eten, was op hangen, accu reanimeren en nu zit ik hier met een glaasje antivries, voordat ik weer met de honden naar buiten ga, waar het inmiddels afkoelt na eerst 10-15 graden warmer te zijn geworden. Vannacht geen pseudo-polaire temperaturen.

 Straks nog iets met de lampen, misschien zelfs de electriciteit. Morgen een dagje zoeken naar gewenste zaken in het winkelaanbod van Sibiu. Donderdag verder met de electriciteit en hopelijk weer een kamer compleet aangeloten krijgen en stopcontacten, schakelaars en lampaansluitingen netjes wegwerken. Mocht dat lukken komt de afwerking van mijn kamer in het zicht. Het boekenrek om de o-zo noodzakelijke ruimte te creëren, het opbergidee voor Cd's vergroten en vereenvoudigen en dan zien waar de ruimte me verder toe gaat verleiden.

 Ik zal het niet van de daken bazuinen, maar het heeft er de schijn van dat eindelijk iets van definitieve beweging ontstaat in de afwerking van onze nieuwe leefplek. Tenminste in zoverre het de zaken betreft waarin ik het laatste woord heb of de laatste hand leg. Bij de slaapkamer is het nog wachten op de levering van het bed en Mariana's definitieve keuze op het vlak van de gordijnen. Gaat het lukken voor het eind van de winter? Zou het werkelijk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten