maandag 9 januari 2017

Maan(!)dag

 Een rustiger lijf, een minder afgeleid hoofd .... het zou zo een van de betere dagen kunnen worden. Zou niet verkeerd zijn, want ik schuif sinds de feestdagen weer een hoop kleinigheden voor me uit. Net als een bulldozer de sneeuw. Het wordt gaandeweg steeds meer. Als je het niet weet te lozen (schuine schuiver!) blokkeert de zooi uiteindelijk je beweging. Dom en vooral onnodig. Aanpakken dus die bewust rondslingerende eindjes.

 Komt mooi uit met het volgende stapje naar de normaliteit van 2017. Scholen beginnen weer, al gaan geruchten over extra sluiting vanwege onvoldoende verwarming, en Mariana moet dus aan de slag. Hoe gezellig het soms samen ook kan zijn, ik blijf behoefte houden aan solo-momenten, zeg maar gerust perioden. Werken aan mijn eigen draai binnen de grotere beweging van het gezamelijke leven.

 Thema's voor vandaag? Wassen, lampen en electra. En koken, niet te vergeten. En die losse eindjes!! Ze waren er bijna weer tussendoor geglipt. Hardnekkig eigenschappen zijn hardnekkig. Hup, nog een koffie, een ander onderwerp en straks domweg aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten