donderdag 19 januari 2017

Dampdicht

 Fluitje van een cent. Heeft een paar mndn geduurd voordat we het vervangende onderdeel hadden en vervolgens een paar mndn, voordat ik vandaag wat kapot was ook echt vervangen heb. Maar het werkt. Wederom een schouderklopje voor mezelf. Nu weliswaar de afwerking nog, maar ik heb goede hoop, dat dat in de komende dagen en qua afkitten na de terugkeer uit Spanje zal worden afgehandeld. Wat een voortvarendheid. Het is wennen. Bijna omschakelen. Als dit zo doorgaat staat me een mooie zomer te wachten.

 Na het doortrekken en aansluiten van de datakabel en het vervangen van de anti-lekstrip zelf heerlijk genoten van een damp-douche spektakel met lichtorgel en muziek. Ook weer zoiets bijzonders, dat door de er overheen glijdende tijd bijna al gewoontjes is geworden .... dat het niet werkte. Ook de badkamer kan dus afgestreept worden want klaar.

 Volgende week dus werkelijk aan de slag in wat mijn eigen hok moet worden. Boekenrek natuurlijk maar daar zijn we er niet mee. Een plan ontbreekt echter. Ik laat de ruimte, die gaat ontstaan op mij in werken en bedenk vervolgens, wat ik er het beste mee kan doen qua indelen en opvullen met spul(len). Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten