dinsdag 26 september 2017

Wortel

 Het aas is uitgeworpen, zien of ze happen. Degene die ik van de week de eerste kans heb gegund, louter toeval, laat niks meer van zich horen. Als het teveel moeite is om een tweede mail te beantwoorden, heb ik weinig fantasie nodig om te bedenken hoe een manco in de installatie onder het tapijt geveegd wordt. Men dat tenminste zal pogen. Het gaat niet om twee tientjes dus een beetje moeite doen, is wel het minste wat ik verlang.

 Het doet me denken aan de verkoper bij de BMW-dealer in Limoges in de tijd, dat ik een opvolger voor de Peugeot zocht. Die vent was dusdanig ongeïnteresseerd, dat ik bijna de behoefte voelde om me te verontschuldigen voor de verstoring van zijn middagrust of zoiets. Zelfs na meerdere malen aangegeven te hebben, dat ik niet in 2e hansjes was geïnteresseerd, hem gewenste serie en afwerking had aangedragen, bleef de klojo maar op zijn Pc bladeren van het ene zg koopje naar het andere. Ik weet niet meer, hoe ik de boel afgekapt heb, maar wel dat ik enigszins verbijsterd naar buiten liep.

 Graag een beetje enthousiasme, als ik me het geld uit mijn zakken laat kloppen. Anders kan ik beter loten kopen, dan weet je, dat je verneukt wordt. Twee nwe kandidaten aan de beurt. Notabene stukken dichter in de buurt. Het loont altijd weer om naar dingen te moeten zoeken. Zo leer je je plek net weer iets beter kennen. Zien hoe snel en coöperatief ze reageren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten