zaterdag 9 september 2017

Recordjacht

 Van het ene uiterste naar het andere. Wat eerste een reductie leek te worden tot de harde kern van de werkelijke kijk-/leescijfers, gaat nu ws een 'all time high' opleveren. Ooit, volgens mij in de tijd van een onwerkelijk interesse vanuit Russische en Amerikaanse hoek een maandscore neergezet van 1166 pageviews. Een duidelijke uitschieter. Op krap éénderde van de mnd tikken we nu de 450 aan met 967 over de laatste vier weken. Moet de rest van de mnd wel erg beroerd gaan wil die nwe mijlpaal niet gezet worden.

 Ja, onzin eigenlijk, maar het is geen verkeerde manier om de dag mee te beginnen. Een reprise uit Italiaanse hoek. Moet ik reclame gaan maken voor de boekuitgave? (Geintje) Leuk hoe onvoorspelbaar dat gaat. En natuurlijk ben ik benieuwd hoe de verbanden of toevalligheden van het een naar het ander leiden. In zoverre ik kan zien, voor wat dat waard is, is niet gericht gezocht. Dan kun je als Blogger-'collega' willekeurig hoppend door de Blogger-blogs op de mijne terecht komen. Weet wie is het een hint geweest van iemand irl of een bijvangst van een Google-zoekopdracht. Meer mogelijkheden dan ik met mijn pas half wakkere hoofd weet te bedenken.

 Het is als met de koe en de haas maar dan digitaal. Terug naar mijn normale blogbeslommeringen, naar de tuin waar gisteren natuurlijk niks van is gekomen, naar de honden die vanochtend weer voor geen meter luisterden, naar mijn verlangen naar rust maar dan niet de eeuwige versie, naar de driehoekverhouding met willen, moeten en kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten