maandag 25 september 2017

Opstomen

 De afwas gedaan, voordat het aanrecht aan plaatsgebrek toe was. Nu ff doordouwen en het zou zo een goede, dwz actieve week kunnen worden. Kan natuurlijk met hetzelfde gemak de andere kant op zwiepen. Maar niet mee bezig zijn. Omstandigheden liggen meer dan genoeg dwars, laat ik ze niet uitdagen. Het idee is de houten delen van de nwe bank schuren en gronden waarna ik in 24 een begin kan maken met de beloofde installatie van de electra in de vernieuwde schuur. Straks is het seizoen zo ver voortgeschreden, dat de mensen niks meer zien zonder lamplicht.

 Klinkt prachtig. Zo normaal, dat ik er bijna stil van word. Mocht het lukken, kan ik gelijk de wasmachine in 24 opstarten. Er is weer genoeg vuil gemaakt om meerdere machies te draaien.

 Innerlijk gaat het ondertussen heftig te keer. Een veldslag tussen zin en zinloosheid waarbij de troepen van de laatste momenteel niet het heft in handen hebben. Er is genoeg aanvoer aan de zinnige kant om de druk in stand te houden en zelfs op te voeren. Pc, vakantie planning .... het is als het stoken van een stoomketel. Hop, nog een lading hout en/of kolen op het vuur en opvoeren die druk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten