donderdag 7 september 2017

Popi?

 Weer een Russische injectie. Dat brengt het totaal voor deze mnd alleen al op meer dan 100 pageviews extra. Daar hadden ze vijf bezoekjes voor nodig. Gisteren werden die aantallen nog eens extra ondersteunt door een Italiaans intermezzo: 75 in één keer. Wat is aan het handje?

 Je hoort mij niet klagen, zeker niet over de Nederlander of -se, want ik zie dat een Italiaan(se) niet doen, al die stukjes lezen, wat overduidelijk wel is gebeurd. Tenminste geopend. En nog geregistreerd ook qua kijken. Iets wat bij de meeste bezoekers niet gebeurd. Snap dat statistiekprogramma van Google ook niet echt. Heb daar tot op heden geen moeite voor gedaan. Het verschil is wel verklaarbaar, als je zowel per blogpagina (7 stukjes) en per stukje apart kunt kijken. Nooit de moeite genomen om dat te controleren.

 Maar ik dwaal af, zoals vaker, meer wel dan niet. Een boost in de kijkcijfers dus. Iets van vier weken geleden zitten mauwen over de realiteitswaarde van 450 blikken per mnd, zit ik voor het moment opeens op de 861. Het kan zogezegd verkeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten