vrijdag 22 september 2017

Aanstaande

 Het gaat een gedenkwaardig dag worden. Statistisch gezien, mn voor de pageviews, verder is het als altijd gewoon afwachten. Nauwelijks plannen voor vandaag, laat staan iets groots. Maar de pageviews mogen de champagne koud leggen. Nog 10 scheiden hen van een nieuw hoogtepunt en dat ruim voor het einde van de mnd. Geen close finish, meer erop en eroverheen. In de afgelopen 2 weken werd eerst mei 2017 (871) ingehaald, vervolgens juni 2015 (980) gepasseerd en nu ligt oktober 2013 (1166) voor het grijpen.

 Een bijdrage vanuit de Oekraïne, hetzelfde aantal uit de USA, een kleine Nederlandse ondersteuning, misschien nog een extra Italiaanse duit in het zakje en een paar verdwaalde pagina's op het conto van Frankrijk en het record is gepiept. Ik zal de boeken vast klaar leggen.

 En dat alles mogen vastleggen in stukje 999 voor 2017. Geen verkeerde tekenen. Komt vanaf vandaag alles op z'n gewenste pootjes terecht? Geen dwarse omstandigheden meer? Een einde aan de interne vertragingstactieken? Het verdampen van de chronische onwil? De kans dat ik de lotto win is groter, vrees ik, zelfs zonder dat ik meespeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten