dinsdag 12 september 2017

Einzelgänger

 Nee, niks meer voor mij. Blij dat ik uit die mallemolen ben ontsnapt. Vaak is niks mis met een mallemolen, zolang je erin zit. Nooit de fout maken en afstand nemen om te zien of dat wat je doet, eigenlijk wel is, wat je wenst. Gewoon lekker doorhollen en pas achteraf denken "Stom, ik had er eerder mee moeten kappen."

 Frankrijk. Toeristische verhuur. Kon het natuurlijk niet laten om al doende wat bekenden te checken. Je moet er het beste van maken en dat had heel makkelijk gekund. Er zijn voldoende voorbeelden te vinden, al laat niemand zo snel het achterste van zijn/haar tong zien. Ik heb meerdere stellen zien switchen alvorens ze de goede combinatie van mogelijkheden, plek en wensen hadden gevonden. Maar dan nog. De hele bijkomende toestanden in het midden gelaten ,,, al dat geëmmer met die vakantiegangers. Die mensen die 'alles' uit die 1, 2 of maximaal drie weken willen halen, aandacht opeisen, het zonder ervaring atlijd beter weten, het meestal te duur vinden en bovendien het idee hebben dat jij 12 mndn op je luie gat zit. Ik ben blij die mensen naar eigen inzicht op afstand te kunnen houden.

 En die afstand geldt niet alleen voor toeristen in Frankrijk maar ook voor studenten en ondersteunend personeel bij Sociale wetenschappen, de klandizie in de enige echt gezellige kroeg van Utrecht, mensen in het algemeen en Nederlanders in het bijzonder. Ik zou me dan ook niet als Richard Branson omgeven met een massa mensen, als ik het eindelijk tot een eigen eiland had geschopt. Wat dat betreft was LpM zo gek nog niet, maar dan als pure privé-plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten