woensdag 20 september 2017

Hufterig

 Vroege start, lange dag. Weer goedgekeurd voor 6 mndn. Dat nam ruim gerekend 15 minuten in beslag. De resterende uren, iets van dik zes uur een kant van Roemenië meegemaakt, die me normaal gesproken bespaard blijft of tot op heden bespaard is gebleven. Op de een of andere manier zat het verkeer overal vast, waar het niet normaal ook al meer stil staat dan vooruit komt. En dat natuurlijk gecombineerd met de nodige mafkezen, die denken, dat de regels er alleen voor anderen zijn.

 Je mag het niet denken, maar het schoot me vandaag meermaals door het hoofd, dat ik graag ff iemand door het tegemoet komende verkeer geplet zag worden. Wel door een stevige vrachtauto om het letsel tot de veroorzaker te beperken.

 Het zijn altijd weer de anderen, die moeten remmen, de berm in duiken of andere haast onmogelijke manoeuvres moeten uithalen om de potentiële schade door de wegidioot te voorkomen of in het slechtste geval te beperken. 'Bullbar' is dan het eerste wat door mijn hoofd schiet, nog voor de corrigerende tegenligger. Maar dan eentje aan de zijkant, mn links.

 Niet goed en ook -natuurlijk- niks mee gedaan vandaag. Me geërgerd en zelfs dat met mate. Het zal leeftijd gebonden berusting zijn, anders kan ik het niet verklaren. Misschien maar goed, dat ik al bijna de veertig aan tikte, voordat ik officieel op vier wielen aan het verkeer mocht deelnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten