dinsdag 12 september 2017

Dynamiek

 Ha, zo zie je nog eens wat. Snuffelend in de nieuwe hostingsoftware (cPanel) op een statistiekonderdeel gestuit. Helaas is de boel pas in februari jl overgenomen, dus (??) eerdere gegevens zijn er niet of niet meegenomen. Blijkt dat mijn 'oude' website, al 7 jaar in ruste, nog steeds meer pageviews scoort dat het blog, waar in die zeven jaar hard, nou ja, aan gewerkt is. Het zijn er geen 20K meer per maand, maar over de 2000 gaat de website nog met regelmaat heen. Daar kan het blog vooralsnog alleen van dromen.

 Op google.nl nog steeds op de eerste plaats. Op google.com afgezakt naar halverwege pagina 2. Verder niet gekeken. Verbaas me erover, dat de nwe eigenaren niet meer op de website zijn teruggekomen. Ws een alternatief gevonden. Ergens gaat ie wel afgesloten worden. Het is mooi geweest en ruimschoots verleden tijd.

 Straks de nwe website en parallel daaraan het blog. Misschien moet ik het blog uit blogger tillen en een andere presentatie geven voor de zoekmachines. Ooit al een keer mee bezig geweest, maar uiteindelijk niet doorgevoerd. Maar weer een keer mijn gedachten over laten gaan. Ja, ik wil wel iets met de betere vindbaarheid. In elk geval mee aan de slag. Zie ik vanzelf wel waar het genoeg is. Heerlijk, weer een gereanimeerde bezigheid. Alsof ik niet al genoeg te doen heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten