vrijdag 15 september 2017

Relaxt

 Gezien de aard van het nachtelijke intermezzo had ik een moeizaam start verwacht vanochtend. Het tegendeel bleek het geval. Ongekend rustig wakker geworden en netjes op tijd. Momenten die ik pleeg te rekken, als ze me overkomen. Half uurtje in bed gebleven en van een uitdijende rust genoten, die ik anders alleen ken van massa-sessies.

 Ik dacht dan wel niet "O, wat is het leven heerlijk." maar het is toch beweging van het ene uiterste in het andere in een paar uur tijd. Tijd waarin ik niet bewust bezig ben geweest om van richting te veranderen. Ongestuurde spontaniteit. Waar haal ik het vandaan? Waar heb ik het aan verdiend?

 Ergens gaat dan ook weer een knop de andere kant op en loop ik niet als een zombie door het huis. Desondanks leek het me wel aardig om een beetje in Sibiu rond te struinen. Zonder enige verplichting dan het feit dat er altijd wel wat te winkelen valt in de minder basale produktgroepen. Wijn, bier, kaas, badingrediënten, koffie en kruiden. Verder is het vooral een lekker stuk rijden, genieten van door en door bekende muziek, een voortgezet ontbijt bij aankomst, krant en een beetje slenteren. Het zou zo een dagelijkse bezigheid kunnen zijn. Vraag is alleen wat ik daarvoor in de plaats laat vervallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten