woensdag 13 september 2017

Terugschakelen

 Na gisteren een beetje rust verdiend. Rust in de betekenis van freewheelen, ff niks moeten behalve de afwas dan, maar dat is en blijft een verhaal apart. Gisteren ergens in de middag was er ineens weer water. Dus de keuken kan lekker opgefrist, maar er kan zoveel meer. Het wordt sowieso kiezen. Niets om nu mee bezig te zijn. Dat is iets voor na de koffie. De ingeving van het moment.

 Moet ook iets met een boete voor het niet hebben van een tolticket, dat je nodig hebt op de doorgaande, zg, Europese wegen. Ding was verlopen, dacht dat het nog gold tot januari, maar het was april. Kon het ticket nog maar met de grootste moeite ontcijferen. Waarom jaartickets verstrekken als de drukinkt het geen 12 mndn uithoudt. Zat notabene achter de zonneklep, dus uit de zon. Een overtreding van dik drie maanden geleden. Betalen binnen 14 dagen na dagtekening en de brief daar ruim een week te laat voor ontvangen.... Zien wat dat weer voor gezeik oplevert. Eerst vinden waar ik moet betalen.

 Maar ik loop vooruit. Nog steeds zonder koffie. First things first. Een niet-gestresste dag beginnen zonder koffie is een slecht idee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten