donderdag 28 september 2017

Scoreverloop

 Lekker bezig. Mag ook wel eens benoemd worden. Op de tweewieler naar de Penny. Zijn geen 10.000 passen maar wel 14 km, waarvan de helft tegen de wind in. Eens zoeken of er een vertaalslag bestaat van pedaalomwentelingen naar voetstappen. Doet goed om die vanzelfsprekendheid van in de auto stappen te doorbreken.

 Ik kan het merendeel van die kleine boodschappen zelfs gewoon te voet in het dorp doen. Enige minpuntje is, het nog net iets grotere risico dat dingen niet te krijgen zijn en je alsnog op de fiets of in de auto moet springen. En sluitingstijden tussen de middag, daar ben ik niet meer op berekend. Ook de eerste jaren in Frankrijk wilde dat maar niet wennen. Gelukkig hebben de supermarkten zich toen aan mij aangepast (grapje).

 Intussen zijn de kippenpoten in de knoflook gebakken, de rode kool met cranberries en rozijnen voorgekookt, de appelschrijven voorgebakken en staat de appeltaart te garen in de oven. Niet slecht. Heb ik de middag voor de was en het schuur- resp. verfwerk. Dit is de richting, de route in de gewense rust. Nu die regelmaat nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten