woensdag 27 september 2017

Wakend

 Uitgaande van het feit dat Blogger op een normale manier met de tijd omgaat en ik dus een West-Europese leesactie dan wel blogbezoekje op hetzelfde moment als een uur later geregistreerd zie, dan heb niet alleen ik maar heeft ook in Italië iemand vannacht wakker gelegen. En waar ik me de als ontspannend bedoelde muziek op de oren heb gezet, werd in Italië, zoals vaker deze maand maar op meer christelijke tijden op mijn blog gesnuffeld. Hoop niet, dat het als slaapverwekkend middel bedoeld was.

 Een verdubbeling zie ik niet gebeuren, maar het oude record gaat toch zeker met 50% extra verbeterd worden. Het Italiaanse bezoek alleen al zou bij afwezigheid van de vaste bezoekers het record ws gebroken hebben. Dat is met terugwerkend inzicht in de toekomst kijken. Een wat rare tijdconstructie. Weet ook niet of de formulering als zodanig wel klopt. Een zorg voor een ander moment of gewoon om te vergeten.

 Zit achter de koffie bij te komen van de nacht. Een nacht die nog niet uitgeklonken is. Ik ga me de 'waarom'-vragen besparen. Licht in het hoofd, verkrampt lijf en een ademhaling die nog steeds rust en regelmaat mist. Het zij zo. Weer iets waar ik mee zal moeten leven? Wordt een drukke bedoening, als dat de komende jaren zo door gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten