dinsdag 12 september 2017

Puinverwerking

 Een heel eind gekomen. Aan alle kanten iets gedaan en nog nergens alles. Controleprogrammatuur voor het hosten van de websites is veranderd, inlogs werken niet, het ene emailaccount werkt wel, het andere wil niet, ondanks zes mndn radiostilte geen berichten uit Frankrijk, eindelijk foto's uit Boussac, bankactiviteiten worden opgeheven, rekeningen afgesloten, etc.

 Het is weer ff wachten op de support van de nwe Internet Service Provider. Alles is groter, duurt langer. Veel blabla over efficiëntie, overhead besparing en synergievoordelen maar uiteidelijk leidt het tot een loggere organisatie, langere lijnen en oplopende wachttijden. Ja de inkomsten stijgen. Ik snap het wel. De verdere lucht is alleen nodig om de aanstaande gedupeerden stroop om de mond te smeren.

 Ook daar moet het een en ander gebeuren. Niet maandelijks geld blijven storten voor iets, waar ik weing of niks mee doe. De grove aanzet is genoeg voor vandaag. Met wat marge dingen verder keutelen en morgen de boel afronden. Waarom niet eerder gedaan? Tja. Daar ga ik maar niet serieus op in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten