zondag 10 september 2017

Onvermoedens

 De duizend gepasseerd. Nog tweemaal Italiaans bezoek of 6x Poetins onderdanen op het blog en het oude record kan uit de boeken of net erin, afhankelijk van hoe je het bekijkt. Misschien duikt nog een geïnteresseerde uit andere hoek op. Het is een mnd van verrassingen, dus wie weet.

 Ondertussen is het heerlijk om te merken, dat de Pc weer wat begint te leven, meer is dan een veredeld notitieblok of krant. Net als bij de tuin dus. Als je maar eenmaal bezig bent rolt het vanzelf verder, smaakt het gauw naar meer, duiken nieuwe ideeën op en krijg je, voordat je het weet, iets ongeduldigs. Nu de website ....., die al jaren gereserveerde domeinnaam, waar ik zo mee in mijn nopjes was.

 Niet te hard van de daken jubelen, maar alle tekenen wijzen in de gewenste richting. Is niet de eerste keer. Enige terughoudendheid kan dus geen kwaad. Maar de mens leeft van de hoop, dus het is een fluitje van een cent om jezelf wijs te maken, dat het deze keer allemaal anders is, beter aanvoelt en dus gegarandeerd gaat lukken. Dan wel voor de afwisseling de boel vast weten te houden.

 Met Frankrijk heb ik een mooi graadmeter. Laat ik dat de komende week eens afronden in zoverre dat in mijn macht ligt. Ik denk, dat het tijd is. Het zou een aardige stimulans kunnen opleveren. Maar, het mag al duidelijk zijn, op dit moment in deze geen garanties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten