zondag 24 september 2017

Drollig

 De vier pups vermaken zich kostelijk. Ik begin me ondertussen een beetje zorgen te maken over het vinden van hun toekomstige baasjes. Momenteel heeft nog niemand interesse getoond. Eind van de mnd zijn ze een week of zes en volgens mij gaan ze hier dan normaal gesproken de deur uit. Een paar weken langer met ze opgescheept zitten, is niet het punt. Kan ik ze bijv. makkelijk laten vaccineren. Maar het idee straks met 4 jonge honden te zitten, die het vertederende stadium voorbij zijn, is absoluut niet aantrekkelijk. Het zijn notabene vnl reuen en hoeft men dus niks met toekomstig jong grut of een bezoekje aan de dierenarts.

 Ik zal Mariana 'ns achter de broek aan zitten. Als het aan haar had gelegen hadden er hier nou negen van die bollekes rondgelopen. Het idee alleen al. Hopelijk krijg ik er geen spijt van, dat ik niet nog rigoreuzer heb ingegrepen.

 Ondertussen is het aan mij om te voorkomen, dat we straks met een nest van Prada opgescheept zitten. Dame blijft binnen onder toezicht en buiten aan de riem. Vooralsnog blijft het interesse van de heren beperkt tot snuffelen en likken. Zou me toch een zooitje worden als het bij de mens op dezelfde manier zou gaan. Het zou nooit tot stedelijke samenlevingsvormen zijn gekomen en ook zoiets als gelijkelijke vertegenwoordiging op de werkvloer zou weinig bevordelijk zijn voor het produktieresutaat. Al die snuffelende, likkende en onderling kibbelende mannetjes als het ergens weer eierspringtijd was. Zelfs als het maar tweemaal per jaar ipv iedere mnd raak was. Zien hoelang ik de heren hier eenvoudig kan wegwimpelen cq het moment er is, dat Prada er zelf oren naar heeft. Ergens tussen nu en een week volgens 'de boeken'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten