donderdag 21 september 2017

Loops

 Bloed. Vanmiddag toen Prada naar Sissy hapte zaten er ineens overal bloedspetteren op de vloer. Dat happen is een kwalijke kant van Prada, iets met jaloezie. Eerst Sissy gecontroleerd, maar die had nergens last van. Prada's neus was ongeschonden. Oren in takt. Ook de tong had geen schade. Toch lagen er bloeddruppels op de vloer waar ze liep. Poten bekeken. Niks.

 De boel schoongemaakt en er verder niet bij stilgestaan, totdat vanavond ineens weer bloedvlekken verschenen. En ........ daar viel het dubbeltje. Dame is volwassen geworden. Oppassen geblazen met twee actieve reuen in de buurt. Dat wordt binnenshuis scheiden en daarbuiten aan de lijn. Ze zal dat niet leuk vinden. Niet vanwege de mannelijke aandacht, die maakt geen indruk, maar vanwege haar behoefte om overal achter aan en nergens naar toe te rennen. Ieder geluid krijgt haar volledige aandacht en tussendoor jaagt ze op muizen.

 Twee weken de boel in de gaten houden en vervolgens nog 3 mndn wachten, voordat ze 'geholpen' kan worden. Vrouwelijke hormonen, nooit geweten, dat je het ene na het andere nest moet werpen om er geen nadelige gevolgen van te ondervinden. Misschien is dat wel de reden waarom vrouwen zo moeilijk doen sinds ze geen 14+ kinderen meer in de wereld zetten. Eye opener??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten