donderdag 14 september 2017

Nachtverloop

 Gedroomd dat ik op mijn buik gelegen een auto bestuurde. Pedalen achter bij mijn voeten, voorruit op de bodemplaat, bijrijdster ook op de buik maar de passagiers achterin gewoon ouderwets rechtop zittend. De weg ging door een natuurlijk landschap, werd naarmate we vorderde steeds slechter begaanbaar en uiteindelijk maakten grote keien verder rijden onmogelijk. Uitgestapt. Verder gelopen. Via een draaideur een bos gepasseerd en een paar balspelende mensen (kinderen?) aangetroffen. Die wilden ons wel verder brengen. Keien, stenen en rotsen overal waar je heen keek, alles kaal en zover het oog reikte. Een dag zou de tocht duren maar in 3/4 dag zouden we terug zijn.....

 Waar dat heen moest gaan en waarom ben ik niet te weten gekomen. De honden sloegen op dat moment aan en ik werd wakker. Middernacht. De standaard stop als ik voor twaalven in bed lig. Volgende halte is half vier, vier uur en dan weer bijna akelig precies om half acht. Zonder ongewenste bijkomstigheden is dat goed te doen.

 Om half acht niet opgestaan. Mariana moest naar school en voor mij lonkte de luxe om in alle rust en volledig ongestoord mijn dag te kunnen beginnen. Daar wil ik wel een uurtje voor in bed blijven liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten