vrijdag 29 september 2017

Voortkuiersel

 Lekker daggie, al zeg ik het zelf. Wie zou het trouwens anders moeten zeggen? Gewoon heerlijk arm in arm met mezelf een beetje struinen en onderwijl het wensenlijstje niet vergeten. Geen probleem vandaag al geloof ik niet, dat wat me nu weer als grondverf is aangesmeerd cq geadviseerd werkelijk dat is, waarna ik opzoek ben. Dat zie ik morgen weer. Misschien moet de bank maar een paar stapjes terug doen op de prioriteitenlijst. Mn de tuin dringt. Maar ook dat is voor morgen of de morgen na morgen.

 Vandaag was dus ronduit aangenaam. In mijn tempo mijn interesses nagegaan en daarbij was wat gedaan moest worden geen probleem want goeddeels mijn wens. Natuurlijk mn de Pc. Op het laatste moment moesten nog wat aanpassingen gemaakt worden, gelukkig geen appels door peren vervangen, alles binnen overzienbare marges. Men dacht mee. Zo bleek ook, in tweede instantie, een floppy disk, ja stenentijdperk maar toch, gewoon niet meer intern te kunnen, omdat de moederborden van tegenwoordig daar geen aansluitig meer voor hebben. Krijg je weer zoiets rondslingerends, maar ik zal het toch moeten hebben om de stapel nog steeds aanwezige floppies op z'n minst een laatste maal te kunnen checken. Wil ik er nog iets mee, met de inhoud of kunnen ze in de recycling? Zo ze nog te lezen zijn. Gelukkig kosten die drives geen ruk.

 Ik kreeg het aanbod om, als alle onderdelen zijn gearriveerd, bij de assemblage van de Pc te zijn. Klinkt bijna naar een uitnodiging om bij een bevallig aanwezig te zijn. Eens over nadenken. De laatste keer dat ik hardware eigenhandig in elkaar heb geprikt ... Hoelang is dat geleden? Errrrrrrug lang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten