zondag 10 september 2017

Luistergebrek

 Oude tijden herleven. Na de ochtendronde terug met één van de drie eigen honden. Rest niet weggelopen maar bezig met de vacht van een schaap en niet bereid te luisteren. Alleen Peppie de regelmatig dapper meestappende teckel luisterde. Na het nodige roepen en wachten teruggelopen. Ik ga noch achter Prada aanlopen noch wachten tot de dame eindelijk mee terug wil. Flokkie moet/mag het sowieso zelf weten. De groepsdynamiek bevalt me niet. Ik zal er iets mee moeten. De rest is hopelijk een kwestie van (jonge) leeftijd.

 Ook Lady bleef bij de vacht, alleen haar vent kwam mee terug. Dus totaal twee van de vijf. Wat is de lol van zo'n partij haren?? Heb je er een in de soep, zeker bij voldoende lengte, dan hijs je 'm met gepast afgrijzen op de kant van het bord, laat staan dat je op een soort pruik gaat zitten kauwen. Mag dan wel puur natuur zijn, het idee wint er niks mee aan aantrekkelijkheid.

 Het wachten is er uiteindelijk niet minder om. Doe je het niet in het veld, doe je het thuis. Enige verschil is de koffie, die je je erbij kunt nemen, Het heeft bijna een uur geduurd, voordat de dame de poort binnen drentelde en met een grote boeg om mij heen naar achteren liep. Ze weet verdomd goed, dat dit niet de gewenste manier van doen is. Jeugd, je moet het je op mijn leeftijd ook niet meer aan doen. Snap dan ook al die kerels niet, die zo nodig aan fris groen willen sabbelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten