maandag 25 september 2017

Termijnplanning

 Het gaat een mooie nwe topscore worden deze mnd. Niet slechts een paar lullige pagviews extra. Vier jaar over gedaan. De volgende sprong door het plafond in 2021? Schrijf ik dan nog aan dit blog? Leef ik dan nog? Zover vooruit kijken doe ik al jaren niet meer. Het is gelukkig niet meer beperkt tot een aarzelende inschatting van de dag van morgen, maar een jaar vooruitkijken doe ik nog steeds niet of met veel moeite, vooral als dingen vastgelegd moeten worden. Soms is dat vastleggen gewoon beter, omdat anders haast altijd wat tussendoor komt en de plannen de ijskast inschuiven.

 Neem de vakantie komend voorjaar. Vakantieperiodes van Mariana zijn bekend. Eind maart - begin april. Het valt vroeg volgend jaar, maar dat komt in feite goed uit. Interfereert nauwelijks met de aanloopperiode in de tuin. Voor het weer zou het dan eigenlijk al niet meer hoeven. Idealer is eind februari-begin mrt, dat is voor over twee jaar als Mariana met pensioen (!) is gegaan. Dan zijn we ook niet meer aan 2 weken of 10 dagen gebonden. Maar dat is nog ver weg. Te ver om mee bezig te zijn.

 Maar komend voorjaar dus en dan iets warms, iets met de drie z's. Doen we royaal en snuffelen weer aan de onderkant van de jetset of proberen we iets normalers zonder teveel in te leveren op zon, zand en zee? In beide gevallen moeten we langzamerhand in de benen en afspraken maken. Vliegtickets en slaapplek regelen voor over een mnd of 6. Het is kantje, ik merk het aan mijn terughoudendheid. Deze week eens neuzen op het internet, de vervanger van de vakatiebeurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten