maandag 10 augustus 2020

Verdwaald?

 Het is maandag. Ik moet ff orde scheppen in mijn struktuur. Ik zou niet eens weten als welke dag het aanvoelt. Eerder zondag dan maandag en misschien wel eerder zaterdag dan zondag. Als het werkelijk maandag is, heb ik gisteren vergeten de tomatenplanten te bespuiten met brandnetelgier, verdund. Maar in het geval het zaterdag is, hoef ik dat pas morgen te doen. En dat zou best kunnen. Ik Youp pas gisteren gelezen en die lees ik altijd aan het begin van de middag op zaterdag. Voor hetzelfde geld is het woensdag en maak ik me voor niks druk. Alhoewel, dan had ik de vuilnisbak buiten moeten zetten en dat heb ik dus niet gedaan. Vergeten? Niet slim bij dit weer.

 Tijd om mijn foon erbij te pakken. Meestal alleen voor de tijd maar soms ook voor de dag van de week. Ik denk, dat ik morgen met de week begin, dus het zal morgen maandag zijn. Als je eenmaal een vastgesteld punt hebt, kun je terug redenerend de boel invullen òf, wat slimmer is, checken of het plaatje wel klopt bij het gekozen uitgangspunt.

 Ik ga het een noch het ander doen. Morgen is maandag en daarna zien we verder. Belangrijkste is, dat alles weer in de gewenste banen terecht komt en we verder kunnen waar we voor het weekeinde me zijn gestopt. O, shit, hoewel, ja, wat maakt het uit. Iets nieuws was gewenst en je kunt me veel vertellen, maar met nwe dingen begin je het beste op maandag. Morgen, dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten