dinsdag 11 augustus 2020

Ervaring

 Dippie. Dat mag niet verbazen. Inmiddels ruim 10 uur achter de kiezen en daarvan weinig stil gezeten. Wat ook niet slim is omdat de oogleden dan direct hun kans zullen grijpen. Desalniettemin moet je de boel een beetje afwisselen. Af en toe op je gat zitten is ook nodig. Al met al valt het me niet tegen. De kracht zit echter mn in het vroege uur van verrijzen. Dat is tenslotte ook het enige wat anders is. De rest is ouwe koek enkel op afwijkende tijden. Zelfs het inkakken tegen het eind van de middag is niks nieuws.

 Hèt grote pluspunt is meer tijd in de ochtend. Het moment van de dag, dat mijn energie nog borrelt. Het bloggen en de koffie al gepiept voor ik met de honden uit ga, stond ik om acht uur (!!) te klussen. Niet direct met de klopboormachine vol in de huismuur. D'r zijn mensen die andere ideeën hebben over het invullen van hun ochtenden. Daar heb ik mee gewacht tot Mariana ergens tegen tienen op de binnenplaats verscheen.

 Na een reeks klusjes had ik het tegen half twaalf wel ff gezien. Perfecte timing om me over de bereiding van de lunch te buigen. Voor de afwisseling weer een keer iets meer gedaan dan de opbrengst van de tuin -meer of minder verwerkt- door te schuiven naar de tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten