zondag 16 augustus 2020

Record!

 Bijbelvast eindigt de week met de zondag. Ga ik er vandaag nog stevig tegenaan, dan wordt het een week van recorden. Tot op heden al drie dagen voluit bezig geweest en dat in slechts een week tijd, waar het al tijden een streven is om tenminste één zo'n dag per week te hebben. Gaat het vandaag ook lukken, dan kom ik op vier en kantelt de week van overwegend inactief naar het actieve tegendeel. Dan is het een ongekende week, mocht ik komende week niet ineens niet vooruit te branden zijn.

 Soms wel van die nog actievere weken gehad, die ik dan prompt minimaal éénmaal per mnd wilde hebben, maar daar is nooit een vervolg op gekomen. Resultaat was meestal een wekendurende periode van minimale noodzakelijkheden. Het hoeft voor mij dus niet allemaal ineens. Liever volgende week weer een paar actieve dagen dan nu een dubbel record in één week tijd. Het trage is er gelukkig een beetje af. Het gestage hou ik er graag in.

 Een pleidooi om de dag op mijn gat door te brengen? Behalve dat de laptop nog steeds een keer uit elkaar geschroefd moet, is het vooral een herinnering om mn mijn rug te ontzien. Als die in al mijn enthousiasme weer verkeerd schiet, schiet ik daar weinig mee op. Loop ik de komende dagen met mijn ziel te sjouwen ipv dakpannen of bestratingsstenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten