maandag 17 augustus 2020

Blogsores

 Terwijl de bestanden voor The Death of the Outsider, een zijstraat van Dishonored_2 druk gedownload worden (nog 2 uur en 34 minuten te gaan) en ik vanavond voor het eerst sinds lang weer naar wens dood en verderf kan zaaien, houdt de post-10K periode van het blog me bezig. Natuurlijk wil ik weer een hoop meer, anders èn vooral eigen beheer. Daar ben ik al een keertje mee bezig geweest, maar heb dat toen niet doorgezet ondanks dat alle noodzakelijke voorbereidingen en investeringen waren gedaan.

 Zoekend in Google zijn er nu itt een paar jaar geleden wel artikelen te vinden over blogs in eigen beheer. Nadeel is, dat het dan alsnog met bijv. Wordpress gaat èn een hele website qua vormgeving in beslag neemt. Dat is niet mijn bedoeling. Als, dan slechts als onderdeel van een website waar meer op terecht komt of kan komen, niet alleen het blog. Integreren niet overheersen.

 Het is het ongeduld in het begin van de zoekfase. Je weet in vage vormen wat je wilt hebben en zoekt daar ervaringen en adviezen bij, waar je iets mee kunt. Het is nog te vroeg om al water in de wijn te kieperen. Het is passen, meten en wegpleuren als het niet oplevert wat je in je hoofd hebt. Ondertussen pik je toch al links en rechts nwe inzichten en mogelijkheden op. Dit gaat nog leuk worden. Aangename vulling voor lange winteravonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten