maandag 10 augustus 2020

Mistig

 Bijkomen. Wat ik met de dag aanmoet ga ik me een andere keer bedenken. Verder dan 'mogelijk' zijn we nog steeds niet gekomen. Mogelijkheden te over, maar duidelijkheid .... Hò maar. D'r is weinig wat niet mogelijk is, dus dat iets mogelijk is zegt niet zoveel. Of het ingeslagen pad het goeie is ... Ik ben er niet zwaar van overtuigd. Maar men draaft gestaag door in de eenmaal gekozen richting.

 Weer een onderzoek. Ze houden zichzelf en hun collega's lekker bezig. Maar een twijfel waar ze zelf mee aankwamen heeft me aan het denken gezet. Mijn ingebouwde electronica zou d'r weleens schade van kunnen onder vinden. Nou, dat soort mogelijkheden neem ik wel ff heel serieus. Geen zin om het ene probleem te creëren in de hoop een ander probleem te verhelderen. Dus dit gaan we maar eens op uiterst zorgvuldige wijze tegemoet treden.

 Ik heb een redelijk recent Nederlands protocol gevonden en de medische wereld kennende geilen die op protocollen. Benieuwd hoe ze daar mee omgaan als het niet in hun kraam past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten