maandag 17 augustus 2020

Herverdelen

 Na de échte zondag van gisteren, vandaag een maandag die z'n naam eer aan doet. Later dan bedoeld op. Niet vooruit te branden. Zin om er vandoor te gaan. Misschien niet meer dan logisch. Tempo heeft bijltje erbij neergegooid. Motivatie heeft zich ziek gemeld. Energie is vergeten mee op te staan. Sta je dan. Zien dat ik de boel in de steigers krijg. Het moet weer in je eentje. Teveel wat moet en de afgelopen dagen ongewenst is blijven liggen. En dan ook nog Mariana's verjaardag morgen.

 Beginnen met een achterstand en dan nog wat extra's erbij, nooit goed. Bovendien begint de week in feite pas op woensdag. Een korte week. Weinig illusies maken. Scheelt een hoop verspilde energie. Eventjes het hoofd erbij houden en strak selecteren op wat echt niet meer kan blijven liggen en wat eventueel volgende week ook nog kan. Hoewel, ook die week gaat een dag missen. Dat wordt het komende weekeinde gewoon ff bij de week vegen. Dan verandert gelijk het perspectief. Negen dagen aan één stuk ipv wat gesprokkel voor en na het weekeinde.

 Ik loop te ver vooruit. In de intentie kan ik me vinden, nu de uitvoering nog. Wat moet vandaag écht? Wat te denken van nog een koffie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten