dinsdag 11 augustus 2020

Losmaken

 Tijd om de vliegenstrips te vervangen. Ze zien zwart èn wat vervelender is, een paar van die treiteraars zien mij als interessanter aan om lastig te vallen. Ik snap niet hoe een koe met tientallen vliegen op zijn kop niet knettergek wordt van die beesten. Ik krijg in het laatste halfuur al de neiging om mijn koffiekop in hun richting te gooien. Zonde van de koffie en stom voor de rotzooi die het geeft. Dus, dat doe je maar niet. Vervolgens zit je wat met je handen te wapperen. Wat verder niet opschiet en helemaal niks oplost.

 Tijd om in beweging te komen. Het is al weer ff licht. Een mistige ochtend. Misschien is dat wel standaard. Ik controleer het niet zo vaak op tijden als deze.

 Tijd voor de honden, de tomaten, de afwas, de bierpullen, de postzegel tussen huis en schuur, vliegenstrips en het naar binnenhalen van alweer bijna twee jaar buiten, op de openbare weg liggende bestratingsstenen. Een selectie of liefst allemaal. Op zo'n dag als vandaag zou dat laatste moeten kunnen. Maar goed, wat kan niet? Geen plannen. Geen strevens. We laten de lat voor wat ie is en zien wat we met de vandaag gerealiseerde voorsprong voor elkaar weten te boksen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten