zondag 16 augustus 2020

Kortdaags

 Over onthaasten gesproken. Nav de opmerking hedenochtend dat ik misschien iets moet bedenken voor het moment dat dit blog de 10K aantikt, keek ik vanmiddag naar de stand van het aantal blogbijdrages en die stond op het mooie getal 9393. Nog maar 600 te gaan. Bij de gemiddelde mndproductie van dit jaar zou de 10K nog weleens voor het einde van het jaar bereikt kunnen worden. Dat is ff schrikken. Ik had ergens in 2021 in mijn hoofd. April of mei heb ik me ooit bedacht.

 Oei. Dacht dat ik al genoeg aan mijn kop had, komt dit er ws nog eens bij. Is het dit jaar niet, dan laat het in het nwe jaar niet lang op zich wachten. Misschien een moment om op de rem te trappen en eventuele veranderingen bij de goede voornemens te laten? Ik schoot ff in de stress. En beetje druk op de ketel kan natuurlijk geen kwaad om te voorkomen, dat we op het dubbele aantal zitten, voordat we in goed overleg met onszelf tot een acceptabel compromis zijn gekomen. Maar dit jaar nog ....

  Het is duidelijk minder vrijblijvend dan het vanochtend aanvoelde. Beetje denken, beetje klooien, beetje proberen. Maar wel een beetje vlug dan! Ik zal het idee invoeren in de secundaire gedachtenstroom. Kan het lekker ff gisten, het brein stormen en hopelijk ergens de lichtjes gaan branden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten