zondag 16 augustus 2020

Onthaast

 Verder dan kabbelen is het vandaag niet gekomen. De lunch is de enige prestatie van formaat geweest. Voor de rest de dag in alle rust voorbij laten trekken. Had niet gehoeven maar mocht wel. En trouwens, terugdraaien of anderszins ongedaan maken behoort niet tot de mogelijkheden. Het is wat het is en daar kun je je beter in vinden dan tegen verzetten. Hoort wie het zegt! Je hoeft ook niet druk bezig te zijn om een dag om te krijgen. De tijd heeft het er vandaag bepaald niet van genomen. Het leek de F1 wel.

 Ik laat het allemaal rustig zijn gang gaan, uitklinken. Morgen de teugels aantrekken. Het blijkt maar weer, dat dat niet uit zichzelf gebeurt. Morgen hoef ik nergens rekening mee te houden. Wel zo prettig. Lekker vrij, geen opgedrongen belemmeringen.

 Nu is d'r natuurlijk de neiging om vanalles te plannen. Zo'n ingesleten gewoonte verdwijnt niet zomaar uit het systeem. Hoeft misschien ook niet, maar voor het moment wel. D'r is gewoon teveel te doen om het overzichtelijk te houden. Zo snel die overzichtelijkheid terug is en niet standaard achter de feiten aan wordt gelopen is niks mis met een beetje planning. Dat gaat minimaal nog een jaar duren, misschien wel twee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten