donderdag 20 augustus 2020

Minderen

 Het is geen  'cold turkey' geworden, maar het zijn niet weer ruim 12 uur geworden. Een hoop opstaan (en weer gaan zitten) heeft bovendien goed gedaan. Het is nog verre van soepel maar ook geen stijve ramp meer. Ik gok inmiddels eerder op een zenuwprobleem dan een spier die er geen zin in heeft.  Is verder niet echt interessant.

 Naast diverse zinnige zaken vandaag toch de nodige uren lopen zoeken naar zaken, die er volgens mij niet waren maar uiteindelijk weldegelijk aanwezig bleken. Het is soms echt domweg zoeken en proberen. Hoe weet je nu bijv. wie van de 7 of 8 rood gekleedde militairen degene is, die een brief bij zich draagt, die jij moet zien te ontfutselen zonder dat de persoon of collega's (rode èn blauwe!) daar iets van merkt/merken. Behalve 'wie' is het ook 'waar' en vervolgens 'hoe'. En dat op een plein waar iedereen loopt te ijsberen als vorm van bewaking. Kun je wel iedereen gaan zakkenrollen, maar zelfs met aan magie grenzende trucjes was dat geen haalbaar idee. De persoon mocht bovendien niet bewusteloos raken en al helemaal niet de pijp uit gaan. Dan heb je echt een uitdaging.

 Als je in je leven zoveel 'trial en error' ruimte zou krijgen, zouden menig leven anders uitzien. Hoeveel gaan er door na tweemaal op hun bek gegaan te zijn? En in het spel herrijs je zelfs als het nodig is. Minstens 20 keer vandaag. Kan geen Lazerus tegen op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten