donderdag 27 augustus 2020

Ochtendgeneuzel

 Prachtige dag. Redelijk op tijd uit de veren. Voor het eerst sinds weken uitgebreid gewandeld en de honden vrijgelaten. Helaas voelde geen van de dames zich geroepen om ook weer met mij terug te keren. Blijkbaar doen de dames aan de lijn en slaan het ontbijt vrijwillig over. Mn van Rosa verbaast het me. Maar oké, scheelt een rondje ontbijtverzorging. De trutten bekijken het ook maar ff. Dat wordt de volgende keer weer aan de lijn op de terugweg.

 Weinig creatieve of op ergernis gebaseerde woordentoevloed. Lekker vroeg de tuin in. Er is nog steeds de neiging om een partijtje te sluipen en hoofden van rompen te scheiden, maar helaas. Het weinig triomfantelijke eind maakt dat ook een herhaling niet, nog niet tot de mogelijkheden behoort. Waarom al die moeite doen als het eind een ingezakte soufflé nog het gevoel weet te geven bijzonder te zijn?

 Gisteren weer achter het stuur gekropen. De snelheid was wennen. De 75 km/u op de cruisecontrol leek wel racen. Je ontwent beeldsnelheden blijkbaar vrij rap. Sluipen of autorijden is een groot verschil natuurlijk, maar dat ik weer de neiging zou hebben om gas terug te nemen of zelfs te remmen, had ik niet verwacht. De rest van de chauffeurs was ook blij dat ze weer in beweging kwamen. Het nietsdoen hing hen behoorlijk de neus uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten