vrijdag 21 augustus 2020

Ruggengraat

 Laatste deel van de afwas gedaan en onderwijl het spelparcour aan mijn geestesoog voorbij laten trekken. Het scenario voor straks is uitgewerkt. Van bordes naar balkon, via standbeeld naar een balkon aan de overkant van het plein, één balkon verder, dan op het wachthuisje van de garde, over het hekwerk, door een onderduiker en dan de trap naar beneden en voorlopig buiten gevaar. Zwarte markt opzoeken, bewapening aanvullen en terug.

 Dat ik nu weet waar en hoe, wil niet zeggen dat het in één keer onontdekt en goed gaat. Bovendien heb ik de eerste keer het zoeken naar een moersleutel opgegeven en zal dat nu opnw proberen. Die is nodig voor de derde weg om de bank binnen te kunnen dringen. Niet dat ik dat ga proberen, maar je weet nodig waarvoor het goed is, als ook die ingang openstaat. Zou lullig zijn als dat ook de lift naar boven verplaats, terwijl je het ding eerst niet kon gebruiken, omdat de brandstof ontbrak, die je dan weer moet zoeken.

 Mijn beheersing nog een paar uur op de proef stellen. Na de avondronde met de honden mag ik aan de slag. Niet eerder anders kan ik de middag vergeten. Nu alleen eventjes naar de zwarte markt gaan is het ook niet. Dan hou ik mezelf voor de gek. Dan is het nog ff dit proberen of dat zoeken of het gezochte proberen te krijgen en dan tralala, ben je zo een paar uur verder. Straks weer en dan mag het. Bovendien zie je meer in de avondsetting, waarin ik me bevind, als het buiten schemert of donker is. Allez, weg van die Pc!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten