donderdag 13 augustus 2020

Souplesse

 In Nederland zijn ze 'verlost' van het prachtige weer. Kan het gekreun en gesteun over de hitte en de klimaatveranderingen weer de kast in. Hier stoomt het gelukkig nog zeker een week door. Met een beetje goede wil halen we zelfs september. Mooie mnd. Mijn mnd. D'r komt weer een streep je bij of gaat er vanaf. Het is hoe je het bekijkt.

 Voor het moment is het meer 'erbij' dan 'er vanaf', meer extra dan inleveren. Lekker op stoom kijk je tegen een hoop dingen net iets anders aan. Het blijft wel hollen of stilstaan en vandaag ziet het eerder naar stilstand dan een sprintje trekken uit. Maar de stemming trekt zich daar momenteel ogenschijnlijk niks van aan. Da's niet onbelangrijk. Is het niet vandaag, dan gaan we morgen weer verder.

 Het opstaan gaat soepeler. Wat tegenzit wordt naar de zijlijn gewuift. Wat sleept weet me ff niet te bereiken noch tegen te houden. En wat moet gebeuren wordt successievelijk aangepakt. Deze zomer mag van mij tot half december duren. Dan 2,5 mnd winter, Siberisch graag, en vervolgens een beter voorjaar en een minder nat begin van de zomer dan dit jaar en me staat een perfect jaar te wachten. Waar kan ik het voorstel droppen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten