zaterdag 8 augustus 2020

Uitgeblust

 In St. Petersburg wachten ze op vaccins uit Riga, maar die zullen nog ff moeten wachten. Geen zin in vanavond. Een hele dag in de keuken rondgehangen en het eigenlijk wel gehad. Een beetje schieten zou ik niet vies van zijn. Ik sluit niet uit, dat ik ergens de komende tijd alsnog voor het vervolg op Dishonored_2 ga. Wat eigenlijk geen vervolg is, maar een losstaand verhaal over een personage dat een bijrol vervult in Dishonored_2. Verleidelijk werd het, toen ik laatst ergens las, dat het in het spel niks uitmaakt of je er ongezien doorheen weet te komen of alles en iedereen, die je tegenkomt, aan je degen rijgt. Geen subtiel gedoe. Simpelweg rechttoe, rechtaan recht op het doel af.

 Ach, soms steekt het de kop op en tot op heden is het net zo makkelijk weer in de vergetelheid verdwenen. Het mag wat slimmer dan in het originele deel 2 van het spel maar de menselijkere maat maakt het een stuk aantrekkelijker dan bijvoorbeeld Wolfenstein. Laatst nog eens een half uur aan verspild. Behalve hartkloppingen heeft het niks opgeleverd. Geen steek verder gekomen. Aan de lopende band het loodje gelegd. Zo masochistisch ben ik nou ook weer niet., dat ik daar lol uit kan peuren.

 Een uurtje of wat in de vlammen staren zou ik wel willen. En ineens vroeg ik me af of daar videoversies van bestaan op YT. En, ja hoor. 10 uur Full HD schermvullend openhaardvuur op je Pc. Het kan zelfs als achtergrond. Nu zou ik eigenlijk wel willen zien of het hout aangevuld wordt of dat de video een lus is van een x-aantal minuten. Belachelijk, maar in feite vergelijkbaar met die treinvideo's van A naar B op TV tijdens de nachtelijke uren. Gelukkig hoef je voor die controle niet de uren uit te zitten. Het is een lus!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten