donderdag 24 september 2020

Vrijetijd

 Het slagveld is geruimd, de lijken zijn terug in de kast. Alles netjes op z'n plek en schoon .... voor zolang het duurt. Het is als eb en vloed. Het vuilmaken volgt op het schoonmaken en vervolgens weer schoonmaken, etc. Zo gaat dat 'eeuwig' door. Voorlopig geen bijzondere verrichtingen meer in de keuken. Enkel koken en dat betekent overzichtelijk vervuilen, goed stapelen en met een beetje geluk eenmaal in de week aan de vaat.

 Zowaar een paar uren overgehouden. Onbedoelde tijd voor andere zaken. Mooie gelegenheid voor een onverwachte duik in de tuin. Neeeeuh, geen gespit. Een paar perceeltjes moeten geschoond van wat er nog in staat en ergens de komende dagen omgewerkt worden. Er staat een paardenkar oude koemest in de planning en de beoogde perceeltjes, waar het spul moet komen, moeten dan wel vrij èn omgewerkt zijn.

 Dat laatste niet voor het weekeinde. Zaterdag schijnt er een knappe partij water naar beneden te komen. Dat zou het bewerken een stuk makkelijk kunnen maken als het niet direct tot zompige toestanden leidt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten