donderdag 17 september 2020

Opgelost

 Vanmiddag werd ik er eerst nog ff moe van, maar dank een tweede aanzet zijn de dubbeltjes bij Seretransilvania alsnog gevallen. Nu is het wachten (neem ik aan) op een nwe offerte en kan de bestelling aan het rollen worden gebracht. Dat 'aannemen' heb ik direct maar overduidelijk vermeld in de dank-email. Niet dat ik dadelijk dagen zit te wachten op wat zij misschien ineens niet meer nodig vinden. Toch erg als je moet gaan denken voor professionele zielen.

 Tijd dat het van mijn bord kon. Het begon me aardig te irriteren. En dan blijkt mijn incasseringsvermogen niet veel meer d'r bij te kunnen hebben. Om erger te voorkomen me vanmiddag ff uit de wereld teruggetrokken. Twee uur geslapen als een blok, waar ik een paar dagen geleden nog het idee had, dat ik akelig wakker was. Er is duidelijk geen peil op te trekken.

 De siësta is deels ten koste van de voortgang in de tuin gegaan. Inhalen aan het begin van de avond zat er niet in. De muggen waren actiever dan gisteren èn vroeger in de vleugels. Dat is dan weer voor morgen. De oude, trouwe, altijd weer bereid staande morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten