dinsdag 29 september 2020

Stommigheden

  De tweede dag geen blogbijdragen in de avond. The Room gaat voor. In feite is het net iets te simpel. Zit je vast, dan heb je haast gegarandeerd iets over het hoofd gezien of je probeert, zoals ik gisteren, iets wat net anders moet, maar het een uurtje of zo kost voordat je die omslag weet te maken. Gewoon stom en heeft niks met het puzzelen van doen. 

 Ook nu weer, of gisteravond dus op een punt gekomen waar de voor mij meest logische aanpak duidelijk niet werkt. Een schroef, een schroevendraaier en een loshangend plankje met twee draaiknoppen.. Wil ik, en dat moet, die knoppen kunnen gebruiken, moet ik het plankje vast zetten. D'r ligt een scchroef en ik heb net een schroevendraaier gevonden. Piece of cake, zou je denken. Nou, mooi niet. Of d'r mist nog iets of ik verricht de handelingen niet op de geprogrammeerde wijze. Vanavond weer.

 Maar zoals al gezegd is het spel simpeler dan de vormgeving doet vermoeden. Weinig echte uitdaging in de puzzels. Het lijkt me dat een kind de was zou kunnen doen. Ook zijn er in ieder hoofdstuk wel dingen geweest waar je volgens mij iets mee zou moeten, maar je komt ze in de voortgang verder niet tegen. Misschien komt dat nog in een finale waar je dan van de ene naar de andere kamer moet om verder te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten