maandag 28 september 2020

Vliegen

 Tijd voor het vernieuwen van de vliegenstrips. De derde ronde. Meer dan afgelopen jaar? Het lijkt wel en dan moet de fruitvliegjesellende van de wijnmaak- en stookperiode nog komen. Die vliegen is één van de minpunten van het landelijke leven. Al die beesten en hun stront. Zou anders niet weten waar ze vandaan zouden moeten komen. Wat rondslingert zijn toch vnl sigarettenpakjes, plastic flessen, blikjes en tegenwoordig mondkapjes geen etensresten. En mocht dat laatste wel het geval zijn, dan zijn de loslopende honden er als de kippen bij.

 Vliegen er een paar in huis, heb je er normaal gesproken geen last van. Zijn het d'r een paar meer, dan worden ze echter knap vervelend. Ineens word jij dan ook een plek om op te zitten en daar leen ik me niet voor. Niet op mijn handen en vooral niet op mijn hoofd. Blijkbaar is de ruimte op de strips dan niet meer van dien aard, dat de vliegen er makkelijk op gaan zitten. Weet niet. Ergens gaat dan iets mis. Hoewel om nou tussen een partij opgeplakte kadavertjes te gaan zitten (en creperen) is natuurlijk ook niet de meest uitnodigende omstandigheid.

 Maar gewoon vervangen. Ziet bovendien een stuk appetijtelijker uit in een keuken. Allez, genoeg gezeverd zo aan het begin van een nwe week. Ik stort me op de daden en laat de woorden ff met rust

Geen opmerkingen:

Een reactie posten