zondag 13 september 2020

Aanduwen

 Het is weer zondag. Zonnig. Vol energie en zin in de dag. Proest .... Het is, dat ik niet teruggekropen ben in bed na de ronde met de honden en voor de koffie ben gegaan. Zien wat we van/op deze in potentie landerig dag gaan maken. Tomatensaus misschien?

 Kom op. Ietsje meer enthousiasme kost nou toch weer niet zoveel moeite. Op de een of andere manier zit het er niet in. De diverse lijnen in het leven zitten elkaar in de weg ipv elkaar omhoog te stuwen. Grote hoogten zijn niet nodig. Dat is alleen maar vrgn om een diepe val. Nee, opwaarts is voldoende, niet dat hangen blijven en twijfelend naar beneden kijken. 'Zou ik, zou ik niet.' Ze houdt van mij, ze houdt niet van mij ... Allez een beetje initiatief, niet die neiging naar afhankelijkheid. Geen wind in de zeilen dan roeien, verdomme!

 Tut, tut, tu. Het is pas ochtend. Nog een heel dag om ten goede te keren. Dwang werkt daar zelden stimulerend. En zo ja, dan enkel om de kont tegen de krib te knallen. Zitten we ons nog meer dwars dan nu al het geval lijkt. Doe maar niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten